Welkom

Welkom bij Flair Projektvloeren!
Wij staan voor u klaar met ons advies.

Flair Projektvloeren is een erkend bedrijf dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld als interieurinrichter in de ruimste zin van het woord en dat ook in het buitenland werkzaam is.

Ons klantenbestand bestaat hoofdzakelijk uit bedrijven, maar ook particulieren kunnen een beroep op ons doen!
Wij staan voor u klaar met professioneel advies, richten uw ruimte stijlvol en volgens uw wensen in en zorgen er ook nog eens voor een perfect onderhoud.

Wij bezorgen u een passende, eigentijdse vloer voor jarenlang plezier.

Al sinds 1983 zijn wij een betrouwbare kwaliteitspartner die alle gemaakte afspraken zonder uitzondering daadwerkelijk nakomt.
Klanten adviseren betekent voor ons het creŽren van een toegevoegde waarde, waardoor u meer van uw woon- of werkomgeving zult genieten.

Om meteen een indruk te krijgen van de ruimte in kwestie komen wij graag ter plaatse voor vrijblijvend advies. Door het ruime assortiment aan kleurenstalen en materialen in een duidelijke presentatie, krijgt u een goed beeld van onze producten en mogelijkheden.
Een ander voordeel is dat de stalen zo in de betreffende ruimte kunnen worden neergelegd, neergezet of opgehangen dat u meteen de combinatie met de rest van het interieur kunt beoordelen.

Meer informatie over de diensten waarvoor u op ons een beroep kunt doen, vindt u verder op deze website.

Hebt u nog vragen of wenst u gebruik te maken van onze services?
Neem dan zeker contact met ons op! Wij maken dan met u een afspraak om ter plaatse te komen en bezorgen u een prijsofferte.

Flair Projektvloeren Einsteinstraat 67 3281NJ Numansdorp Tel.: 0186/ 65 73 88 Gsm : 0653/ 14.84.26 Fax : 0186 65 73 86 planning@projektvloeren.nl info@flairprojektvloeren.nl