Producten

Veel meer dan alleen projectvloeren

ProductenOm het beste eindresultaat van een duurzame vloer te waarborgen kijken wij bij Flair Projektvloeren altijd naar wat ons wordt aangeboden.
Wij voeren kleine en grote projecten uit, van particuliere woningen tot kantoorpanden, ziekenhuizen, hotels, verzorgingtehuizen en winkels.

Bij nieuwbouwprojecten kan dit inhouden dat wij een zandcement-dekvloer aanbrengen.
Bij renovatie of het restylen van uw kantoor adviseren wij altijd de vloeren te egaliseren voor een optimaal eindresultaat.

Wanneer de ondervloer er strak bij ligt, kunnen wij zorgen voor de afwerking. Wij brengen zachte vloerbedekking aan zoals tapijt(-tegels), maar ook harde vloerbedekking in de vorm van marmoleum, rubber, PVC, laminaat of als massieve houten vloeren.

Naast het leggen van de juiste vloerbedekking leveren wij ook raamdecoratie zoals gordijnen, vitrage, inbetween stoffen en elke vorm van zonwering.
Naast dit alles kan u bij ons ook terecht voor kantoormeubilair (maatwerk en kant-en-klaar), elektriciteitswerken, wandbekleding, verlichting etc.

Wij doen dus veel meer dan alleen projectvloeren: wij zijn interieurinrichters van A tot Z en nemen u daarbij de volledige zorg uit handen.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een verder beeld van de mogelijkheden!

Flair Projektvloeren Einsteinstraat 67 3281NJ Numansdorp Tel.: 0186/ 65 73 88 Gsm : 0653/ 14.84.26 Fax : 0186 65 73 86 planning@projektvloeren.nl info@flairprojektvloeren.nl