Duurzaamheid

DuurzaamheidEen interieur wordt grotendeels bepaald door de kleuren die erin worden gebruikt. Het is belangrijk de juiste kleurencombinatie te kiezen. Kleur, licht en ruimte oefenen een grote invloed op elkaar uit. Door te spelen met kleuren kan een ruimte qua grootte, breedte en warmte helemaal anders lijken. De vloer speelt hierbij een belangrijke rol.

In onze ogen is de kunst van het inrichten juist om van elke opdracht iets bijzonders en stijlvols te maken. Ons aanbod van producten en onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat nagenoeg alles mogelijk is.

Zelfs hele specifieke wensen en vragen zien wij als een uitdaging!

Een mooie vloer aanbrengen en een mooie vloer behouden zijn twee verschillende zaken.
Daarom kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten om ervoor te zorgen dat uw vloer in perfecte staat en altijd goed onderhouden blijft.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen worden door Flair Projektvloeren hoog in het vaandel gedragen. Wij kiezen bewust voor zoveel mogelijk milieuvriendelijke materialen bij al onze werkzaamheden.
In het kader hiervan kunt u bij ons uw oude tapijttegels inleveren ter recyclage.

Ook tekenen wij een zo strak mogelijk banenplan uit waardoor het snijverlies minimaal is.
Wij hebben eveneens de bewuste keuze gemaakt voor groene stroom, gescheiden afvalstromen en een verantwoord autobeleid.

Vanuit het perspectief van maatschappelijke betrokkenheid steunen wij ook van harte de stichting ĎPa en Zoon Helpen', die zich sinds 2005 inzet voor de wederopbouw en verbetering van woon- en leefomstandigheden in Sri Lanka na de Tsunami.
Kijk voor alle informatie op www.paenzoonhelpen.nl

Flair Projektvloeren Einsteinstraat 67 3281NJ Numansdorp Tel.: 0186/ 65 73 88 Gsm : 0653/ 14.84.26 Fax : 0186 65 73 86 planning@projektvloeren.nl info@flairprojektvloeren.nl